Thuiszorg

Onze missie

Nursing Practise is een kleinschalige thuiszorgorganisatie die ongecontracteerd Zorg levert zowel verpleging en verzorging Thuis. Het doel van onze thuiszorg is veilig zorg geven aan onze cliënten en een leerbedrijf voor leerlingen die in de praktijk ervaringen moeten opdoen en leren aan het bed werken met kwetsbare mensen. De zorg is toegankelijk voor iedereen en bieden dit door oprechte aandacht voor de behoeften van de cliënt en onze leerlingen met respect voor persoonlijke achtergrond en cultuur. We staan dicht bij de cliënt, waardoor we goed kunnen observeren en signaleren met als resultaat dat cliënten langer in hun vertrouwde omgeving kunnen blijven wonen.

Onze Visie

Nursing Practise biedt veilige en vertrouwde zorg, dit doen we door oprechte aandacht te geven aan de cliënt en hún omgeving, zodat we goed en sterk kunnen observeren en signaleren. We werken met professionele gekwalificeerde medewerkers die wij actief blijven ondersteunen in hun ontwikkeling op het gebied van zorg en veiligheid. Daarnaast zorgen wij voor continue ontwikkeling door actieve begeleiding van stagiaires/studenten in samenwerking met scholen. Wij werken intensief samen met de ketenpartners in de zorg, zoals huisartsen, specialisten en ziekenhuizen.

Onze Ambities

Onze ambitie is om te groeien met het behoudt van het kleinschalige karakter. Deze groei willen we realiseren door medewerkers en stagiaires actief te begeleiden in het verder ontwikkelen van kennis en vaardigheden. Waar trainingen worden gegeven op het gebied van kennis, maar ook op het gebied van vaardigheden. Door kwaliteit, professionaliteit, vertrouwen en oplettendheid verder te optimaliseren, kunnen we trouw blijven aan onze missie en blijvend Veilige Zorg bieden.

Onze doel is ook stage plek creëren voor studenten die moeilijk aan een stage plek kan komen en ze de mogelijkheid geven om binnen de zorg zich goed te kunnen ontwikkelen en een waarde zorg verlener te worden.

HEEFT U BELANGSTELLING? VRAAG DIRECT EEN OFFERTE AAN

Heeft u belangstelling in een incompanytraject voor uw organisatie, neem zo spoedig mogelijk contact op. Bel daarvoor met Nursing Practise via 085 058 0098, of stel uw vraag over de gewenste bijscholing door middel van het onderstaande contactformulier.

BENT U ZELFSTANDIG OF EEN ORGANISATIE?

4 + 11 =